Maak nu een afspraak
voor een doordacht stijladvies

0316 - 345 124

Winside Living is dé raamdecoratiespecialist in Zevenaar!

Voor woninginrichting naar Winside

Winside Living biedt u een keur aan prachtige woninginrichting producten waarmee u uw woning sfeervol kunt aankleden. Daarnaast helpen wij u met een doordacht stijladvies. Winside Living is gevestigd als shop-in-shop bij Parketwinkel Zevenaar. In het assortiment van Winside Living treft u bijvoorbeeld:

Inspiratie?

Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan de afbeeldingen hiernaast. Als u behoefte heeft aan advies, dan bent u van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook: 0316 – 345 124.

10% korting op raamdecoratie!

Bent u op zoek naar een fraaie houten vloer, pvc of laminaat? Kijk dan eens rond in de showroom van Parketwinkel Zevenaar. Besluit u om er een vloer aan te schaffen, dan mag u rekenen op 10% directe korting op raamdecoratie of zachte vloerbedekking van Winside Living. Een smaakvol en doordacht stijladvies krijgt u er kosteloos bij.

Parketwinkel Zevenaar, dé vloerenspecialist

In de overzichtelijke showroom van Parketwinkel Zevenaar treft u alle vloersoorten, waaronder traditioneel en verouderd parket, PVC en het betere laminaat, fraai gesorteerd. U kunt in alle rust inspiratie opdoen en kleuren, legpatronen of afwerkingen met elkaar vergelijken. Bij de Winside Living shop zoekt u er fraaie raamdecoratie bij!

Referenties

Klant uit Duiven

Verkoopster Wilma is geduldig en neemt de tijd om verschillende producten te laten zien. De mogelijkheid om diverse stalen thuis te bekijken is fijn. Ook zijn er veel verschillende mogelijkheden in diverse prijsklassen. Over de montage zijn wij heel tevreden, alles werd netjes en vakkundig gemonteerd. De afspraken zijn goed nagekomen, niet voor niets hebben wij Winside al regelmatig bij mensen aanbevolen.

Klant uit Zevenaar

Wij hebben een prima advies gekregen van Winside. We vonden het prettig dat er veel keuze was. Na de montage waren we zeer tevreden met het resultaat. Onze verwachtingen zijn zeker waargemaakt, het is erg mooi geworden. En het was nog betaalbaar ook!

Jesse van Muijden

Bij Winside ben ik prima begeleid bij mijn aankoop. Het interieuradvies paste goed bij mijn smaak en wensen. Er zijn zoveel mooie materialen en producten dat het soms lastig is om zelf de juiste keuze te maken. Alles is keurig gemonteerd, het is mooier geworden dan ik durfde hopen. Ik raad iedereen een bezoek aan Winside van harte aan.