Vloervoorbeelden

Wilt u diverse vloervoorbeelden zien van traditioneel en verouderd parket?

Wanneer u besluit om een nieuwe parketvloer te laten leggen in uw woning, kantoor of bedrijfspand, dan zult u allereerst de keus moeten maken tussen traditioneel of verouderd parket. Traditioneel parket wordt het meeste toegepast in de wat klassiekere interieurs, terwijl verouderd parket ook erg goed tot zijn recht komt in eigentijdse en moderne leefruimtes.

Parketwinkel zevenaar toont u graag een aantal voorbeelden van parketvloeren, zodat u gemakkelijker deze basiskeuze kunt maken. Uiteraard kunnen alle vloeren worden gelegd in uiteenlopende legpatronen.

Traditioneel Parket

Traditioneel parket heeft een klassieke uitstraling en kan bijvoorbeeld worden gelegd in combinatie met banden, biezen of in een sterpatroon. U kunt kiezen voor een glanzende of een matte finish. Bij traditioneel parket heeft u de keuze uit meer dan 40 verschillende kwaliteitshoutsoorten, met ieder een eigen kleurtint en tekening. Ook is het mogelijk om meerdere houtsoorten te combineren voor een creatief kleurenspel. Een traditionele vloer kunt u laten lakken, oliën of waxen.

Vloervoorbeelden

traditioneel parket Afromosia

Verouderd parket

Verouderd parket heeft een doorleefde uitstraling. Dankzij kunstmatige verouderingstechnieken wordt een bijzondere uitstraling aan de vloer meegegeven. Één van de voordelen hiervan is dat u op verouderd parket minder snel slijtage of gebruikssporen zult waarnemen. Het verouderd parket dat Parketwinkel Zevenaar levert en legt wordt over het algemeen vervaardigd uit Frans eiken van zeer hoge kwaliteit. Verouderde vloeren worden in het algemeen uitsluitend met matte (kleur)olie afgewerkt.

Vloervoorbeelden

Verouderd parket grigio Sluier Grijs naturel

 

Vloerverwarming
Vrijwel alle vaste parketvloeren kunnen worden gelegd in combinatie met vloerverwarming. Omdat tapis en 2-laags parket over het algemeen relatief dun is treedt er vrijwel geen werking op. De vloer zorgt voor een uitstekende geleiding van de warmte. De vloer houdt zijn warmte vervolgens goed vast en geeft deze gelijkmatig af aan het interieur.

Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

 
 

Welkom in Zevenaar

Voltastraat 51
(woonwinkelroute Zevenaar)
6902 PT Zevenaar
t 0316 - 342 974
info@parketwinkelzevenaar.nl