Parketvloeren

Parketvloer kopen? Wij adviseren u!

Een parketvloer kopen is niet zomaar gedaan. Een bezoek aan onze showroom in Zevenaar doet u beseffen hoeveel keuze er is op het gebied van parketvloeren. Op twee verdiepingen kunt u vloeren bekijken:

Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen doorlopen we een aantal stappen die ertoe leiden dat u weet welke vloer bij uw wensen past. Zo bent u bijvoorbeeld ongetwijfeld op zoek naar een mooie vloer, die goed past bij de inrichting van uw woning. Maar weet u ook hoeveel onderhoud de vloer, die u mooi vindt, vraagt? Wij adviseren u hierover, zodat wij zeker weten dat u lang van uw parketvloer kunt genieten.

Zodra u uw keuze gemaakt heeft, meten wij de ruimte zorgvuldig in. Uw vloer wordt uiteindelijk vakkundig gelegd door onze eigen parketteurs.

Parketvloeren zijn er in alle houtsoorten van Europees eiken tot Tropisch. Er zijn echter ook verschillende kwaliteiten en legvormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

 

 

 

 

Parket op vloerverwarming

Een groot aantal parketvloeren kunnen worden gelegd op een basis met vloerverwarming. Indien u deze wens heeft, is het verstandig dit al direct bij het adviesgesprek aan te geven. Parketwinkel Zevenaar kan u dan direct in de richting van de juiste keuze begeleiden.

Parket in appartementen

Mits zwevend gelegd kunt u uw parketvloer gerust in uw appartement laten leggen. Zwevend parket wordt gelegd op een dempende ondervloer. Hierdoor wordt contactgeluid teruggebracht tot acceptabele proporties. Parketwinkel Zevenaar adviseert u natuurlijk om wel vooraf de voorwaarden van uw VVE te raadplegen.

Winside

Uw nieuwe vloer combineren met smaakvolle stoffering? Bij Parketwinkel Zevenaar treft u in hetzelfde pand Winside, gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen en tapijt.
Lees meer...
Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

 
 

Welkom in Zevenaar

Voltastraat 51
(woonwinkelroute Zevenaar)
6902 PT Zevenaar
t 0316 - 342 974
info@parketwinkelzevenaar.nl