Laminaat laten leggen

Laminaat zelf leggen of laten leggen?

Een goede laminaatvloer is praktisch, betaalbaar en biedt een fraaie, warme aanblik. U kunt kiezen voor laminaat met een fotografische bovenlaag in houtmotief (smalle of brede delen, al dan niet met V-groef), maar bijvoorbeeld ook voor ‘betonlook’ of een tegelmotief. Parketwinkel Zevenaar heeft alle soorten laminaatvloeren en laminaat van de betere fabrikanten in huis. Indien gewenst kan een vakkundige parketteur de vloer op de juiste wijze voor u leggen. Wilt u dit liever zelf doen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt dan de vloerdelen, de ondervloer en de plinten via Parketwinkel Zevenaar aanschaffen.

Wat is het verschil tussen laminaat en kwaliteitslaminaat?

In principe koopt u laminaat op iedere hoek van de straat. Het is echter wel belangrijk te beseffen dat de onderlinge kwaliteitsverschillen erg groot kunnen zijn. Dit zit hem over het algemeen in de combinatie van de slijtlaag, de dikte van de basisplaat en de passing van het kliksysteem. In de regel kunt u ervan uitgaan dat het goedkoopste laminaat de kortste levensduur biedt. Parketwinkel Zevenaar werkt met laminaat dat in ieder geval een gemiddelde tot bovengemiddelde slijtvastheid en stootbestendigheid heeft. U geniet hierdoor langer van uw laminaatvloer. En dat is waardevol, want voor het leggen van de vloer is energie en in de meeste gevallen ook een bepaalde investering nodig.

Winside

Uw nieuwe vloer combineren met smaakvolle stoffering? Bij Parketwinkel Zevenaar treft u in hetzelfde pand Winside, gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen en tapijt.
Lees meer...
Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

 
 

Welkom in Zevenaar

Voltastraat 51
(woonwinkelroute Zevenaar)
6902 PT Zevenaar
t 0316 - 342 974
info@parketwinkelzevenaar.nl