Parket met vloerverwarming

Parket met vloerverwarming, dat kan en is al lang niet meer voorbehouden aan stenen vloeren. Ook parket en bijvoorbeeld PVC lenen zich uitstekend voor verwerking op vloerverwarming. U treft in onze showroom een ruim assortiment vloeren die geschikt zijn voor verwerking op vloerverwarming. Kom gerust langs en laat u goed adviseren.

Parket met vloerverwarming is in de meeste gevallen heel goed mogelijk als het gaat om een vaste vloer. Dat wil zeggen dat deze verlijmd en/ of gespijkerd is op de ondergrond. Heeft u – of overweegt u de aanschaf van – een tapis of twee-laags parketvloer? Dan kunt u er vrijwel zeker van op aan dat u deze kunt leggen op vloerverwarming. Deze parketsoorten zijn over het algemeen relatief dun. Hierdoor treedt er vrijwel geen werking op. De vloer zorgt voor een uitstekende geleiding van de warmte. De vloer houdt zijn warmte vervolgens goed vast en geeft deze gelijkmatig af aan het interieur.

vloerverwarming parket

 

Voordelen parket en vloerverwarming:

 

Ervaring met vloerverwarming

Wij hebben in de loop der jaren enorm veel ervaring opgedaan als het gaat om parket met vloerverwarming. Ook staan wij in contact met fabrikanten die veel hebben gedaan aan productontwikkeling en onderzoek rondom parket met vloerverwarming. Hierdoor zijn wij in staat om u te voorzien van een goed en doordacht advies. Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent en de juiste keuze maakt. Alleen dan kunnen wij er samen met u zeker van zijn dat u jarenlang kunt genieten van een mooie, comfortabele en kwalitatief hoogwaardige vloer.

Is je parketvloer wel of niet geschikt voor vloerverwarming?

Parketwinkel Zevenaar heeft alle kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren over welke houten vloer wel en welke niet geschikt is voor parket en vloerverwarming. Wilt u in uw woning parket met vloerverwarming laten leggen? Kom dan gerust naar onze showroom en bekijk alle mogelijkheden. U treft er tevens een groot assortiment PVC vloeren, welke ook uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming. Wilt u zich alvast online oriënteren? Wij stellen in samenwerking met Parketfabriek Lieverdink rondom dit thema diverse brochures beschikbaar. Deze kunt u bekijken en downloaden door op de banner hieronder te klikken.

Zodra u uw keuze heeft gemaakt voor een parketvloer, dan zullen de parketteurs van Parketwinkel Zevenaar parket vloerverwarming  leggen, precies zoals u dat wenst. Dat betekent dat ook verschillende legpatronen mogelijk zijn.

Bekijk ook:

 

Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

 
 

Welkom in Zevenaar

Voltastraat 51
(woonwinkelroute Zevenaar)
6902 PT Zevenaar
t 0316 - 342 974
info@parketwinkelzevenaar.nl