Parket laten schuren en lakken

Goed betaalbaar en uw vloer is weer als nieuw!

Vrijwel iedere parket vloer komt in aanmerking voor renovatie. Zo kunt u ons uw parket laten schuren en lakken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot úw vloer. Als u dat wenst, komen wij bij u thuis de situatie bekijken. U ontvangt dan direct een offerte. Maak gelijk even een afspraak via 0316 – 342 974 of info@parketwinkel-zevenaar.nl.

Eiken Bourgogne met kleine velling 23 cm. breed geschuurd en gekleurd. Links voor en rechts na.

Bent u uitgekeken op de kleur of de uitstraling van uw parket vloer? Of is uw parketvloer niet meer zo mooi als vroeger omdat deze intensief belopen is? Dan is het goed om te weten dat u hier gemakkelijk iets aan kunt laten doen. U kunt het schuren en kleuren van een parketvloer het beste overlaten aan een parketspecialist. U bent er dan zeker van dat de vloer zo efficiënt mogelijk wordt ontdaan van de oude laklaag of kleurolie. Nadat het parket schuren is afgerond kan de parketvloer worden afgewerkt met een nieuwe lak of kleurolie naar keuze. Bij Parketwinkel Zevenaar kunt u allerhande voorbeelden bekijken van de beschikbare kleuren.

Nadat uw parketvloer is geschuurd en gekleurd kunt u er ongeveer een dag niet op lopen. Daarna kunt u voorzichtig de meubels weer op de plaats zetten en zult u zien dat uw interieur tegen geringe kosten weer een frisse en nieuwe aanblik biedt.

Is mijn parket geschikt om te laten schuren en lakken?

Schuren en kleuren is toepasbaar op vrijwel alle parket vloeren. Zo kunt u:

Heeft u uw vloer al meerdere malen laten schuren en lakken? Dan is voorzichtigheid wellicht geboden. Vloeren met een houten toplaag hebben uiteraard minder schuurruimte dan massieve parketvloeren. Wij kunnen de situatie goed voor u beoordelen en informeren u over de mogelijkheden. Als u dat wilt ontvangt u daarna een offerte voor schuren en kleuren of – als renovatie niet meer mogelijk is – eventueel voor een geheel nieuwe vloer.

Verouderd parket laten schuren en lakken

Het is mogelijk om verouderd parket te laten schuren en lakken. Echter gaat dan wel een groot deel van de verouderde uitstraling verloren. Indien u een verouderde vloer wilt laten renoveren, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij u van een goed advies kunnen voorzien.

Parketwinkel Zevenaar heeft een ruim assortiment schoonmaak- en onderhoudsmiddelen, waarmee u na het schuren en kleuren ervoor zorgt dat uw vloer er als nieuw uit blijft zien. Vraag gerust advies over welk middel voor uw vloer het beste werkt.

Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

 
 

Welkom in Zevenaar

Voltastraat 51
(woonwinkelroute Zevenaar)
6902 PT Zevenaar
t 0316 - 342 974
info@parketwinkelzevenaar.nl