Parketwinkel Zevenaar

Welk voordeel biedt een vloerenspecialist?

In Zevenaar treft u één van de weinige echte parketspecialisten in de regio. Als echte specialist biedt Parketwinkel Zevenaar meerwaarde. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op het advies van echte houtkenners. Bij Parketwinkel Zevenaar koopt u nooit zomaar een vloer. Samen met uw parketspecialist weegt u de plussen (en zo nodig de minnen) af van ieder vloertype om zo een vloer te kunnen kiezen die past bij uw smaak, uw wensen én uw woonsituatie.

In de overzichtelijke showroom aan de Voltastraat in Zevenaar treft u alle vloersoorten, waaronder parket, PVC en het betere laminaat, fraai gesorteerd. U kunt in alle rust inspiratie opdoen en kleuren, legpatronen of afwerkingen met elkaar vergelijken.

Is een kwaliteitsvloer altijd duur?

Ook op het gebied van vloeren geldt vaak: hoe goedkoper, hoe minder goed de kwaliteit is. Toch heeft Parketwinkel Zevenaar een dermate groot assortiment dat u al kunt slagen voor een bedrag dat u alleszins zal meevallen. U krijgt dan de juiste kwaliteit én het juiste advies én een specialist die de tijd neemt voor uw vloerenwensen.

Neem uw interieurmaten mee

en ontvang direct een offerte!

Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

 
 

Welkom in Zevenaar

Voltastraat 51
(woonwinkelroute Zevenaar)
6902 PT Zevenaar
t 0316 - 342 974
info@parketwinkelzevenaar.nl