« Terug naar het nieuws

Nieuwe collectie Mart Visser Gordijnen bij Winside

Vindt u gewone gordijnen en raamdecoratie veelal wat … gewoontjes? Denk dan eens na over gordijnen- en raamdecoratie ontworpen door topontwerper Mart Visser. Onder het label ‘Mart Visser Designs to Decorate’ is er keuze uit 21 hoogwaardige stoffen voor gordijnen en raamdecoratie.

De bijzondere collectie bestaat uit stoffen die klasse en souplesse uitstralen. Uiteraard is gebruik gemaakt van de beste materialen. Bij de duurzame productie van deze fraaie stoffen werd optimaal rekening gehouden met het milieu. De stoffen kunnen worden verwerkt in allerhande vormen van raamdecoratie en uiteraard als gordijnen.

In de showroom van Winside (bij Parketwinkel Zevenaar op de eerste verdieping) kunt u de schitterende uni’s, chique jacquards en subtiele inbetween doeken met grafische vormen bekijken en er natuurlijk aan voelen. Ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor zijn ontwerpen liet Mart Visser zich inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties.

Heeft u interesse? Kom dan gerust kijken en vraag naar alle mogelijkheden.

 

Heeft u
advies nodig?

BEL 0316 - 342 974

Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

Over ons