parketpatronen

Welke parketpatronen vindt ú mooi?

Uiteraard is het mogelijk om uw parketvloer door Parketwinkel Zevenaar in de meest uiteenlopende en creatieve parketpatronen te laten leggen. Om u een indruk te geven van wat er mogelijk is op het gebied van patronen, hebben we een aantal van deze legpatronen hieronder voor u in beeld gebracht. Verderop leest u meer over wat er allemaal mogelijk is.

Natuurlijk kunt u de parketpatronen ook komen bekijken in onze showroom. Wij kunnen u dan informeren over de mogelijkheden in uw woning of bedrijf. Ook ontvangt u desgewenst een offerte op maat.

parket holland patroon - legpatronen

verouderd grigio oud bruin naturel 71 mm holland patroon

Parketpatronen bekijken op uw eigen interieurfoto?
Let op, dit is slechts een greep uit het aantal parketpatronen dat beschikbaar is. Als u dat wenst kunnen wij in samenwerking met Parketfabriek Lieverdink vrijwel elke houtsoort in vrijwel ieder patroon voor u zichtbaar maken. Dat kan in een voorbeeldinterieur, maar ook aan de hand van een foto van uw eigen interieur. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

U kunt een parketpatroon kiezen voor de volgende soorten parketvloeren:

Parketwinkel zevenaar kan al deze vloersoorten leveren en deze op verschillende wijze fraai voor u afwerken met bijvoorbeeld olie, lak of was. Kom gerust naar Parketwinkel zevenaar om uw parketvloer geheel volgens uw eigen wensen te laten samenstellen. De koffie staat voor u klaar.

Banden en Biezen
Traditioneel parket heeft een klassieke uitstraling en kan bijvoorbeeld worden gelegd in combinatie met banden, biezen of in een sterpatroon. U kunt kiezen voor een glanzende of een matte finish. Verouderd parket, op zijn beurt, heeft een doorleefde uitstraling. Dankzij kunstmatige verouderingstechnieken wordt een bijzondere uitstraling aan de vloer meegegeven. Één van de voordelen hiervan is dat u op verouderd parket minder snel slijtage of gebruikssporen zult waarnemen.

Klassiek of modern?
Het is geen uitgemaakte zaak dat een verouderde vloer beter tot zijn recht komt in een moderner interieur. Ook in een klassiek, romantisch of vintage interieur kan een verouderde vloer heel goed zijn werk doen. Traditioneel parket leent zich daarentegen over het algemeen wél wat meer voor het klassieke interieur.

Houtsoorten
Het verouderd parket dat Parketwinkel Zevenaar levert en legt wordt over het algemeen vervaardigd uit Frans eiken van zeer hoge kwaliteit. Bij traditioneel parket heeft u de keuze uit meer dan 40 verschillende kwaliteitshoutsoorten, met ieder een eigen kleurtint en tekening. Ook is het mogelijk om meerdere houtsoorten in een patroon te combineren voor een creatief kleurenspel.

Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

 
 

Welkom in Zevenaar

Voltastraat 51
(woonwinkelroute Zevenaar)
6902 PT Zevenaar
t 0316 - 342 974
info@parketwinkelzevenaar.nl