Houten vloer schuren en lakken

Uw houten vloer schuren en lakken!

Goed betaalbaar en uw vloer weer als nieuw!

Vrijwel iedere houten vloer komt in aanmerking voor renovatie. Zo kunnen wij uw houten vloer schuren en lakken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot úw vloer. Als u dat wenst, komen wij bij u thuis de situatie bekijken. U ontvangt dan direct een offerte.

houten vloer schuren en lakken

Eiken Bourgogne met kleine velling 23 cm. breed geschuurd en gekleurd. Links voor en rechts na.

Bent u uitgekeken op de kleur of de uitstraling van uw houten vloer? Of is uw vloer niet meer zo mooi als vroeger omdat deze intensief belopen is? Dan is het goed om te weten dat u hier gemakkelijk én betaalbaar iets aan kunt laten doen. Het schuren en lakken van uw kunt u het beste overlaten aan onze gespecialiseerde parketteurs. U bent er dan zeker van dat de vloer zo efficiënt mogelijk wordt ontdaan van de oude laklaag of kleurolie. Nadat het schuren is afgerond kan de parketvloer worden afgewerkt met een nieuwe lak of kleurolie naar keuze.

Kom naar onze showroom om alle mogelijke kleurvoorbeelden te bekijken.

Nadat uw houten vloer is geschuurd en gekleurd kunt u er ongeveer een dag niet op lopen. Daarna kunt u voorzichtig de meubels weer op de plaats zetten en zult u zien dat uw interieur tegen geringe kosten weer een frisse en nieuwe aanblik biedt.

Is mijn houten vloer geschikt voor schuren en lakken?

Een houten vloer schuren en lakken is toepasbaar op vrijwel alle parketvloeren. Zo kunt u:

Is uw vloer al meerdere malen geschuurd? Dan is voorzichtigheid wellicht geboden. Vloeren met een houten toplaag hebben uiteraard minder schuurruimte dan massieve parketvloeren. Wij kunnen de situatie goed voor u beoordelen en informeren u over de mogelijkheden. Als u dat wilt ontvangt u daarna een offerte voor schuren en kleuren of – als renovatie niet meer mogelijk is – eventueel voor een geheel nieuwe vloer.

Verouderde houten vloer schuren en lakken

Het is mogelijk om verouderde vloer te schuren en kleuren. Echter gaat dan wel een groot deel van de verouderde uitstraling verloren. Indien u een verouderde vloer wilt laten renoveren, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij u van een goed advies kunnen voorzien.

Parketwinkel Zevenaar heeft een ruim assortiment schoonmaak- en onderhoudsmiddelen, waarmee u na het schuren en kleuren ervoor zorgt dat uw vloer er als nieuw uit blijft zien. Vraag gerust advies over welk middel voor uw vloer het beste werkt.

Dáárom
parketwinkel zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies

 
 

Welkom in Zevenaar

Voltastraat 51
(woonwinkelroute Zevenaar)
6902 PT Zevenaar
t 0316 - 342 974
info@parketwinkelzevenaar.nl